Crepes of wafels op locatie

Van grote evenementen tot bij u in de achtertuin.

Wafel of crepes op locatie

Wafelkraam huren? Je hebt wafels en wafels.....De Pofferie heeft Brusselse wafels, stroopwafels en crepes om maar een voorbeeld te noemen! De wafelkraam wordt in een leuke, Oud Hollandse stijl opgebouwd en smullen maar! De wafels kunnen heel goed gecombineerd worden met één van de andere producten van De Pofferie, zo heeft u een keuze op uw evenement voor de kleine en grote mensen.

De Pofferie komt graag ook op uw feest om ervoor te zorgen dat iedereen heerlijk kan genieten van goed eten op een gezellige manier. Er zijn statafels waar men een Koffie-praatje kan maken met elkaar en de medewerkers van de Pofferie proeven de sfeer, zij laten u zien dat zij een aanwinst zijn voor uw partij. U zult tevreden zijn over de service

De Pofferie is altijd ruim op tijd aanwezig om met u te overleggen hoe u de wafels geserveerd wilt hebben. De medewerkers delen de wafels uit met een vriendelijkheid en professionaliteit die u van hen mag verwachten. De Pofferie beschikt over meerder professionele wafelijzers waardoor de kwaliteit van de wafel bovenaan staat en iedereen zal naar hartelust kunnen smullen, er is genoeg voor iedereen, groot en klein.

Wilt u een van onze wafelkramen inhuren? Laat het ons weten via het menu ‘contact’. Daar vindt u een contactformulier en u ontvangt een offerte op maat voor u gemaakt. U kunt natuurlijk ook bellen met één van onze medewerkers, de telefoonnummers vindt u bij het contact formulier. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

Call Now ButtonMeteen contact