Maak kennis met de Suikertante

Van grote evenementen tot bij u in de achtertuin.

Suikerspinnen op locatie

De Pofferie heeft een heuse Suikertante die de meest prachtige suikerspinnen kan maken in alle kleuren van de regenboog, alhoewel de favoriet toch wel de roze blijft. De Suikerspintante kan helemaal apart worden opgezet, maar is ook in combinatie met de poffertjes in te huren. Voor ieder wat wils. Voor de echte enthousiastelingen onder ons; Suikertante kan ook in combinatie worden gedaan met heeel veel schmink!

De Pofferie komt graag ook op uw feest om ervoor te zorgen dat iedereen heerlijk kan genieten van goed eten op een gezellige manier. Er zijn statafels waar men een Koffie-praatje kan maken met elkaar en de medewerkers van de Pofferie proeven de sfeer, zij laten u zien dat zij een aanwinst zijn voor uw partij. U zult tevreden zijn over de service

De Pofferie is altijd ruim op tijd aanwezig om met u te overleggen hoe u de Suikerspinnen wilt hebben. De medewerkers delen de Suikerspinnen uit met een vriendelijkheid en professionaliteit die u van hen mag verwachten. De Pofferie beschikt over meerder professionele Suikerspinmachines waardoor de kwaliteit van de suikerspin bovenaan staat en iedereen zal naar hartelust kunnen smullen, er is genoeg voor iedereen, groot en klein.

Wilt u dat onze suikerspin tante op bezoek komt? Laat het ons weten via het menu ‘contact’. Daar vindt u een contactformulier en u ontvangt een offerte op maat voor u gemaakt. U kunt natuurlijk ook bellen met één van onze medewerkers, de telefoonnummers vindt u bij het contact formulier. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

Call Now ButtonMeteen contact