Huur een Ijswagen

Van grote evenementen tot bij u in de achtertuin.

Boeren ijswagen op locatie

Wilt u een Boeren ijswagen huren? De Pofferie beschikt over meerdere Oud Hollandse Boeren ijswagens. De ijswagen wordt bij u op locatie opgebouwd zodat u de juiste plek en afmeting kunt bepalen. U kunt kiezen uit één of meerdere stands die aan elkaar te koppelen zijn. Kortom, van tientallen tot duizenden kopjes verse koffie per feestelijk evenement.

De Pofferie komt graag ook op uw feest om ervoor te zorgen dat iedereen heerlijk kan genieten van goed eten op een gezellige manier. Er zijn statafels waar men een ijs-praatje kan maken met elkaar en de medewerkers van de Pofferie proeven de sfeer, zij laten u zien dat zij een aanwinst zijn voor uw partij. U zult tevreden zijn over de service

De Pofferie is altijd ruim op tijd aanwezig om met u te overleggen hoe u het ijs geserveerd wilt hebben. De medewerkers delen de ijsjes uit met een vriendelijkheid en professionaliteit die u van hen mag verwachten. De kwaliteit van ons ijs staat bovenaan en iedereen zal naar hartelust kunnen smullen, er is genoeg voor iedereen, groot en klein.

BOeren ijswagen met tent de Pofferie
ijswagen collage de Pofferie

Wilt u een van onze ijswagens inhuren? Laat het ons weten via het menu ‘contact’. Daar vindt u een contactformulier en u ontvangt een offerte op maat voor u gemaakt. U kunt natuurlijk ook bellen met één van onze medewerkers, de telefoonnummers vindt u bij het contact formulier. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

Call Now ButtonMeteen contact