Huur een Poffertjeskraam

Van grote evenementen tot bij u in de achtertuin.

Poffertjes op locatie

Wilt u een poffertjeskraam huren? De Pofferie beschikt over meerdere Oud Hollandse poffertjeskramen. De poffertjeskraam wordt bij u op locatie opgebouwd zodat u de juiste plek en afmeting kunt bepalen. U kunt kiezen uit één of meerdere stands die aan elkaar te koppelen zijn. Kortom, van tientallen tot duizenden poffertjes per feestelijk evenement.

De Pofferie komt graag ook op uw feest om ervoor te zorgen dat iedereen heerlijk kan genieten van goed eten op een gezellige manier. Er zijn statafels waar men een patat-praatje kan maken met elkaar en de medewerkers van de Pofferie proeven de sfeer, zij laten u zien dat zij een aanwinst zijn voor uw partij. U zult tevreden zijn over de service

De Pofferie is altijd ruim op tijd aanwezig om met u te overleggen hoe u de poffertjes geserveerd wilt hebben. De medewerkers delen de poffertjes uit met een vriendelijkheid en professionaliteit die u van hen mag verwachten. Kwaliteit van de poffertjes staat bovenaan en iedereen zal naar hartelust kunnen smullen, er is genoeg voor iedereen, groot en klein.

de pofferie expert

Wilt u onze Oud Hollandse Poffertjeskraam inhuren? Laat het ons weten via het menu ‘contact’. Daar vindt u een contactformulier en u ontvangt een offerte op maat voor u gemaakt. U kunt natuurlijk ook bellen met één van onze medewerkers, de telefoonnummers vindt u bij het contact formulier. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

Poffertjes op locatie De Pofferie
Call Now ButtonMeteen contact